sadaya Kategori

Tentang Kami

Shanghai Neworld Fluid Machinery Co., Ltd. kantor pusatna di No 1198 Defu Road, Jiading New City, Shanghai.

Pangkalan produksi perusahaan perenahna di Distrik Huishan, Wuxi sareng Yantai City, Propinsi Shandong. Di Malaysia sareng Jerman kami gaduh kantor cabang pikeun ngalayanan palanggan kami. Perusahaan utamina damel dina produksi ....

                         
Diajar deui
Kajujuran sareng Kapercayaan

Kajujuran sareng Kapercayaan

Diajar deui

produk Témbongkeun

Perusahaan utamina dina aktipitas produksi, impor sareng ékspor perdagangan alat-alat mesin cairan sareng jasa instalasi peralatan.

wartos

Diajar deui