sadaya Kategori

produk

Imah>produk>Pompong

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620625649291595.jpg
LVT Serie Pump

LVT Serie Pump


● Pompa bubur tugas ringan
● pompa bubur

surélék: [email dijaga]

Data Téknis Utama

● Bagian baseuh dina bahan silikon karbida (SiC) keramik.
● 3 ~ 8 umur langkung lami tibatan pompa logam.

aplikasi

● Pertambangan
● Pembangkit listrik
● Tutuwuhan waja
● Metalurgi

Kauntungan kalapa

● Sadaya bagian baseuh didamel tina bahan résin beungkeut SiC, anu tahan ka abrasi sareng korosi, sareng ngagaduhan umur jasa anu panjang.
● Bagian anu baseuh tiasa disaluyukeun dina arah aksial supados pompa tiasa dianggo dina épisiénsi tinggi.
● Aya celah kerucut antara impeller sareng casing, anu ngabantosan ngeureunkeun partikel kana segel aci, ningkatkeun kahirupan jasa segel aci.
● Aci rigidity dipasang ku bantalan roller sareng bantalan dorong centripetal anu tiasa nahan kakuatan radial anu ageung sareng tetep aci damel stabil.

panalungtikan