sadaya Kategori

wartos

Imah>wartos

wartos

Motor listrik Cina mimitian ti épisiénsi IE3 ti 1 Juni 2021

Waktos: 2021-05-11 Hit: 9

GB18613-2020 standar nasional diumumkeun, sareng industri motor listrik bakal sacara lengkep nuliskeun "era efisiensi tinggi IE3" ti tanggal 1 Juni 2021

Pikeun GB18613-2012, versi anyar standar mupus nilai wates efisiensi énergi target motor sareng nilai évaluasi hemat énergi motor, naékkeun sarat pikeun nilai wates épisiénsi énergi motor sinkronisasi tilu fase, sareng nambihan énergi tingkat épisiénsi motor asinkron 8-kutub tilu-tahap; pikeun GB25958-2010, versi anyar standar Indéks efisiensi énergi pikeun ngamimitian kapasitor, operasi kapasitor, sareng motor asinkron kapasitor dua-nilai parantos ningkat. Persyaratan indéks efisiensi énergi pikeun motor kipas AC kamar parantos dihapus. Persyaratan indéks efisiensi énergi pikeun motor ngajalankeun kapasitor pikeun kipas AC sareng motor DC brushless pikeun kipas AC parantos ditambihan. , Dihapus syarat rating efisiensi énergi 120W pikeun motor listrik low-phase sareng tilu fase, sareng ngahapus sarat téknis pikeun nilai batas target sareng nilai évaluasi hemat énergi pikeun motor kakuatan low. Standar éta dijadwalkeun dilaksanakeun dina 1 Juni 2021, anu hartosna yén ku motor motor énergi di handapeun IE3 bakal dipaksa ngeureunkeun produksi, sareng industri motor domestik bakal sacara lengkep ngasupkeun "era efisiensi tinggi IE3"