sadaya Kategori

produk

Imah>produk>EV Ngecas Tihang

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620719611913230.jpg
7kW témbok dipasang AC EVSE (IEC)

7kW témbok dipasang AC EVSE (IEC)


● Wall mounted EV charger
● EV carjer
● 7KW EV charger

surélék: [email dijaga]

Data Téknis Utama
Laju Kakuatan 7kW
colokan Tipe Type2
Ukuran (L * D * Hmm) 280 * 166 * 440
input tegangan AC220V ± 20%
ayeuna 32A
Modeu Muatan Ngeusian otomatis
Jenis mimiti PnC, Button  
IP kelas IP54
ngajalankeun  suhu   -20~ + 50
suhu -40~ + 70
kandungan cai 5% ~ 95%
luhurna ≤2000m
Protect Function Protection for Leakage, Over Temperature, PE break, Over/Under-voltage, Overcurrent, short circuit and surge


aplikasi

● Suitable for EV charging in home, commercial buildings or residential buildings

Kauntungan kalapa

● Luyu sareng standar IEC61851 、 IEC62196

panalungtikan