sadaya Kategori

produk

Imah>produk>EV Ngecas Tihang

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620719859743782.jpg
XNUMXkW wall mounted AC EVSE (IEC)

XNUMXkW wall mounted AC EVSE (IEC)


● Wall mounted EV charger
● EV charger
● XNUMXKW EV charger

surélék: [email dijaga]

Data Téknis Utama
Laju Kakuatan22kW
colokan TipeSocket-outlet
Ukuran (L * D * Hmm)320 * 173 * 490
input teganganAC380V ± 20%
ayeuna32A
Modeu MuatanNgeusian otomatis, Ku waktu, Ku SOC, Ku jumlah  
Jenis mimitiKartu IC, Sandi atanapi QR-code (peryogi dukungan sareng panggung tukang sareng App)
IP kelasIP54
Metode KomunikasiEthernet / 4G (Ngarojong OCPP 1.6)
ngajalankeun  suhu  -20~ + 50
suhu-40~ + 70
kandungan cai5% ~ 95%
luhurna≤2000m


aplikasi

● Cocog sareng EV ngecas di bumi, gedong komérsial atanapi gedong padumukan

Kauntungan kalapa

● Luyu sareng standar IEC61851 、 IEC62196

panalungtikan