sadaya Kategori

produk

Imah>produk>Pompa Kimia

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620613504937683.jpg
Pompa kimia séri ICP

Pompa kimia séri ICP


● ICP  series chemical pump
● End suction pump
● ISO2858
● Stainless steel pump

surélék: [email dijaga]

Data Téknis Utama

● Kamampuh: 2-480 m3 / h
● Sirah: 3-150m
● Suhu: -80 ° C ~ 300 ° C
● Tekanan: 2.5Mpa
● Bahan: Baja cor, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, Titanium, Titanium Alloy, Hastelloy Alloy

aplikasi

● A certain amount of solid particles are mainly used in the chemical industry, petrochemical industry, oil refining, metallurgy, light industry, medicine and other industrial sectors.

Kauntungan kalapa

Ningkatkeun kahirupan segel mékanis sareng bantalan anu gaduh tingkat kagagalan anu pangluhurna dina operasi pompa kimia.
● Anggo aci langkung kentel pikeun ningkatkeun kaku kaku aci
● Bantalanna digedéan sareng ngadopsi bantalan bola dorong radial dobel, bantosan aksial roller leutik, umur bantalan langkung ti 25,000 jam, sareng umur segel mékanis berkepanjangan.
● Impeller sareng aci pompa dihubungkeun ku utas, kalayan panyegelan anu dipercaya, gampang dibongkar sareng dirakit, sareng résistansi kavitasi anu langkung saé tibatan pompa IH.
● Kotak bantalan ngagaduhan rongga anu lega, segel mékanis ngagaduhan kaayaan damel anu saé sareng gaduh umur panjang.
● Kotak bantalan anu didinginkan ku cai atanapi didinginkan ku hawa, atanapi kotak segel aci anu didinginkan ku cai aya, sareng awak pompa didukung di tengah.
● Segel mékanis kartrid tiasa dipasihkeun saluyu sareng édisi kadalapan standar Amérika API610, Pasal 2.7.3.1.
● Rupa-rupa jinis anjing laut aci sayogi: rupa tungtung hiji, rupa tungtung ganda, tandem, segel mékanis internal sareng éksternal; impeller bantu, segel pengepakan, sareng sistem bantu segel mékanis tiasa disayogikeun numutkeun standar Amérika AP1610.
● Bisa dilengkepan sénsor tekanan atanapi saklar panyalindungan motor pikeun nyegah karusakan teuing motor sareng karusakan cair kana segel mékanis.
● Éta tiasa dilengkepan alat pangaturan laju motor pikeun nyaluyukeun aliran iraha waé, sareng tiasa dikaitkeun sareng otomatis dikontrol ku tolok tingkat. Éta ogé tiasa dipasangkeun sareng méter aliran pikeun otomatis ngadalikeun tingkat aliran anu diperyogikeun.

panalungtikan