sadaya Kategori

produk

Imah>produk>Pompa Kimia

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620612679439172.jpg
Pompa drive magnét séri DMC

Pompa drive magnét séri DMC


● pompa drive magnét séri DMC
● Tungtung pompa sedot
● Pompa drive magnét logam
● Pompa tanpa sehel

surélék: [email dijaga]

aplikasi

● Bagian pompa tina pompa didamel tina stainless steel (304, 316L). Hal ieu seueur dianggo dina minyak bumi, kimia, farmasi, electroplating, perlindungan lingkungan, perawatan cai, pertahanan nasional sareng departemén sanés. Mangrupikeun alat anu idéal pikeun ngangkut cairan anu mudah terbakar, ngabeledug, beracun sareng berharga, sareng mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun nyiptakeun kendaraan anu beradab anu leak sareng polusi.

● Suhu aplikasi normal pompa kirang ti 120 derajat. Sapertos kimia,
Farmasi, pertambangan, metalurgi jsb.

Kauntungan kalapa

● Bagian limpahan tina pompa pinuh ku stainless steel. Cai mibanda résistansi korosi anu saé pikeun asam organik, sanyawa organik, alkali, larutan nétral sareng seueur jinis gas. The grinding tina alur spiral ganda karbon grafit bantalan sareng leungeun baju aci alloy teuas tahan tahan makéna sareng mastikeun kahirupan produk. Mangrupikeun pompa idéal pikeun kabocoran sareng sedeng korosif.

panalungtikan