sadaya Kategori

produk

Imah>produk>API685

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620377679438782.jpg
Pompa drive magnét API 685 nangtung

Pompa drive magnét API 685 nangtung


● API 685
● Pompa drive magnét
● Magnetic drive pump in line
● Vertical magnetic drive pump

surélék: [email dijaga]

Data Téknis Utama

● SH/T3148 ISO15783  
● Kamampuh: 160m3 / h     
● Sirah: ~ 150m
● Suhu: -10 ℃ ~ 120 ℃  
● Tekanan: 2.5MPa         
● Material: Cast iron, cast steel, stainless steel,Hastelloy,Ti and Ti alloy, magnet :Sm2Co17 and so on

aplikasi

● Perminyakan
● Bahan kimia
● Dahareun sareng inuman
● Apoték
● Perlakuan cai
● Metalurgi

Kauntungan kalapa

● Ngadopsi bahan magnet permanén anu saé kalayan kakuatan anu langkung kuat sareng kahirupan damel.
● Desain sateuacanna saluyu sareng API685,
● Pendinginan anu langkung saé dina pompa
● Kebocoran nol
● Kahirupan damel anu langkung lami

panalungtikan