sadaya Kategori

produk

Imah>produk>API685

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620378591328517.jpg
Pompa drive magnét beuleum API 685

Pompa drive magnét beuleum API 685


● API 685
● Pompa drive magnét
● Submersible magnetic drive pump
● Submersible magnetic drive pump

surélék: [email dijaga]

Data Téknis Utama

● API 685 ISO 15783
● Head: 220m
● Kamampuh: 160m3 / h
● Jinis pompa: Horisontal
● Tekanan: 5.0Mpa
● Suhu: -10 ℃ ~ 50 ℃  
● Média: Cair tina industri Pétrokimia
● Bahan: beusi tuang, beusi waja, stainless steel, Hastelloy, Ti sareng Ti alloy sareng sajabana

aplikasi

● Perminyakan
● Bahan kimia
● Dahareun sareng inuman
● Apoték
● Pembangkit listrik
● Paper plant
● Bahan kimia batubara
● Metalurgi

Kauntungan kalapa

● Ngadopsi bahan magnet permanén anu saé kalayan kakuatan anu langkung kuat sareng kahirupan damel.
● Desain sateuacanna saluyu sareng API685,
● Pendinginan anu langkung saé dina pompa
● Kebocoran nol
● Kahirupan damel anu langkung lami
● Can transfer fluid contain little solid

panalungtikan