sadaya Kategori

produk

Imah>produk>API685

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620379166718340.jpg
Pompa drive magnét API 685 Sorangan

Pompa drive magnét API 685 Sorangan


● API 685
● Pompa drive magnét
● Self priming magnetic drive pump
● API 685 Self priming pump

surélék: [email dijaga]

Data Téknis Utama

● API 685 ISO15783  
● Capacity: 400m3/h     
● Sirah: ~ 130m
● Temperature: -120℃~400℃  
● Tekanan: 10MPa         
● Material: Cast iron, cast steel,stainless steel,Hastelloy,Ti and Ti alloy, magnet :Sm2Co17 and so on

aplikasi

● Perminyakan
● Bahan kimia
● Pembangkit listrik
● Coal chemical
● Offshore project
● Marine project

Kauntungan kalapa

● Dopt good permanent magnet material with stronger force and working life .
● Desain sateuacanna saluyu sareng API685,
● Pendinginan anu langkung saé dina pompa
● Kebocoran nol
● Kahirupan damel anu langkung lami

panalungtikan