sadaya Kategori

produk

Imah>produk>API685

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620376604870392.jpg
Pompa drive magnét API 685 Multistage

Pompa drive magnét API 685 Multistage


● API 685
● Pompa drive magnét
● Pompa tanpa sehel
● Multistage magnetic drive pump

surélék: [email dijaga]

Data Téknis Utama

● API 685   ISO 15783
● Sirah: 0-350m
● Capacity: 160m3/h
● Pump type: Horizontal
● Tekanan: 4.0Mpa
● Media: Liquid of Petrochemical industry
● Material: cast iron,cast steel,stainless steel,Hastelloy,Ti and Ti alloy and so on

aplikasi

● Perminyakan
● Bahan kimia
● Dahareun sareng inuman
● Apoték
● Pembangkit listrik
● Metalurgi

Kauntungan kalapa

● Ngadopsi bahan magnet permanén anu saé kalayan kakuatan anu langkung kuat sareng kahirupan damel.
● Desain sateuacanna saluyu sareng API685,
● Pendinginan anu langkung saé dina pompa
● Kebocoran nol
● Kahirupan damel anu langkung lami
● Higher head

panalungtikan