sadaya Kategori

produk

Imah>produk>API685

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620377380391818.jpg
API 685 Pompa drive magnét suhu luhur

API 685 Pompa drive magnét suhu luhur


● API 685
● Pompa drive magnét
● Pompa tanpa sehel
● High temperature magnetic drive pump

surélék: [email dijaga]

Data Téknis Utama

● API 685 ISO 15783
● Flow rate: up to 160 m³/h
● Head: up to 220 m Pressure: up to 4.0 MPa Temperature: -30-350 ℃

aplikasi

● Perminyakan
● Bahan kimia
● Pembangkit listrik
● Metalurgi

Kauntungan kalapa

● Ngadopsi bahan magnet permanén anu saé kalayan kakuatan anu langkung kuat sareng kahirupan damel.
● Desain sateuacanna saluyu sareng API685,
● Pendinginan anu langkung saé dina pompa
● High temperature oil transfer without leakage
● Kahirupan damel anu langkung lami

panalungtikan