sadaya Kategori

produk

Imah>produk>API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619761598338780.jpg
Pompa prosés pétrokimia séri ZE

Pompa prosés pétrokimia séri ZE


● Petrochemical process pump

● pompa tipe Overhung

●  OH2

● API 610 OH2 pump

surélék: [email dijaga]

Data Téknis Utama

● Size: 1-16 inches
● Kamampuh: 0-2600 m3 / h
● Sirah: 0-250m
● Suhu: -80-450 ° C
● Tekanan: 5.0Mpa
● Bahan: Baja cor, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, Titanium, Titanium Alloy, Hastelloy Alloy

aplikasi

● Rangkaian pompa ieu biasana dianggo dina kilang minyak, petrokimia, rékayasa kriogenik, kimia batubara, serat kimia sareng prosés industri umum, pembangkit listrik, pemanasan ageung sareng sedeng AC, unit perlindungan lingkungan, industri luar negeri sareng pabrik desalinasi ogé sakumaha industri sareng lapangan sanés.

Kauntungan kalapa

● bracket gantung bantalan dirancang salaku sakabeh, anu lubricated ku mandi minyak. Tingkat minyak disaluyukeun ku cangkir minyak konstan sacara otomatis.

● Numutkeun kaayaanana damel, bracket gantung bantalan tiasa didinginkan ku hawa (ku tulang rusuk) sareng didinginkan ku cai (ku baju nganggo cai). Bantalanna disegel ku labu lebu labirin.

● Motor nyoko kana gandeng diafragma bagian anu diperpanjang. Éta merenah pisan sareng gancang dijaga tanpa ngabongkar pipa sareng motor.

● Rangkaian pompa ieu ngagaduhan tingkat generalisasi anu luhur. Kisaran lengkep ngagaduhan lima puluh tilu spésifikasi, sedengkeun ngan ukur tujuh jinis komponén bingkai bantalan anu diperyogikeun.

● Awak pompa kalayan diameter outlet 80mm atanapi langkung didesain salaku tipe volute ganda pikeun nyaimbangkeun gaya radial, sahingga éta mastikeun umur jasa bantalan sareng defleksi aci dina segel aci.

panalungtikan