Të gjitha kategoritë

Rreth nesh

Shanghai Neworld Fluid Machinery Co., Ltd. ka selinë në Nr 1198 Defu Road, Jiading New City, Shanghai.

Bazat e prodhimit të kompanisë janë të vendosura në rrethin Huishan, Wuxi dhe Yantai City, Provinca Shandong. Në Malajzi dhe Gjermani kemi një degë për t'u shërbyer klientëve tanë. Kompania është e angazhuar kryesisht në prodhimin....

                         
Mëso më shumë
Ndershmëria dhe Besueshmëria

Ndershmëria dhe Besueshmëria

Mëso më shumë

Produkte Trego

Kompania është e angazhuar kryesisht në tregtimin e prodhimit, importit dhe eksportit të pajisjeve të makinerive të lëngjeve dhe shërbimeve të instalimit të pajisjeve.