Të gjitha kategoritë

Produkte

home>Produkte>Pompë hollimi

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620624973110250.jpg
Pompë slurry seri HT

Pompë slurry seri HT


● Pompë vertikale e slurit
Pump Pompë slurry

Email: [email mbrojtur]

Të dhënat kryesore teknike

Aplikime

● Miniera
Plant Termocentrali
Plant Fabrikë çeliku
● Metalurgjia

Përparësia konkurruese

● Struktura e serisë HL të pompës SiC:
● Është strukturë konsol vertikale.
● Shtytësja SiC me një unazë çmontuese dhe e lehtë për t'u hequr.
● Të gjitha pjesët e lagura janë bërë nga SiC me rezistencë të shkëlqyer ndaj gërryerjes dhe korrozionit, gjë që mund të përmirësojë jetën e përgjithshme të shërbimit të pompës.
● Ka montim cilindrike dhe mbajtëse me kapacitet të lartë, të lubrifikuar me yndyrë.
● Hendeku midis shtytëses dhe veshjes së pasme mund të rregullohet për të siguruar funksionimin efikas të pompës.
● Nuk ka vulë boshti.
● Lidhja direkte dhe lidhja e rripit v mund të përdoren për pompë dhe makinë
● Lloji i vulës:
● Vula e gjendrës / vula e paketimit
● Grumbullim mekanik
● Vulosja e unazave K

HETIM