Të gjitha kategoritë

Produkte

home>Produkte>Pompë hollimi

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620626710824725.jpg
Pompë e rëndë slurri

Pompë e rëndë slurri


● Pompë llumi me funksion të rëndë
Pump Pompë slurry
● Pompë llumi me jetë të gjatë

Email: [email mbrojtur]

Të dhënat kryesore teknike

Aplikime

● Miniera
Plant Termocentrali
Plant Fabrikë çeliku
● Metalurgjia

Përparësia konkurruese

● Pjesët e lagura janë bërë me qeramikë SiC të sinterizuar, e cila sinterohet në furrën automatike të nitridimit në temperaturë 1400℃.
● Pjesët e lagura dhe korniza janë të lidhura me bulona, ​​kështu që klientët mund të rregullojnë drejtimin e shkarkimit të pompës sipas kërkesës së tij.
● Bulonat në kornizë përdoren për të rregulluar hendekun midis shtytëses dhe gypit të fytit, në mënyrë që të arrihet efikasitet i lartë i punës.
● Për trajtimin e lëngjeve gërryes dhe gërryes, susta mekanike vendoset jashtë në rast bllokimi. Dizajni i palëvizshëm miratohet kur diametri i boshtit është i madh dhe shpejtësia lineare është e lartë.

HETIM