Të gjitha kategoritë

Lajme

home>Lajme

Lajme

Motor elektrik Kinë filloi nga efikasiteti IE3 nga 1 qershori 2021

Koha: 2021-05-11 Goditjet: 261

U njoftua standardi kombëtar GB18613-2020 dhe industria e motorëve elektrikë do të hyjë plotësisht në "epokën e efikasitetit të lartë IE3" nga 1 qershori 2021

Për GB18613-2012, versioni i ri i standardit fshin vlerën kufi të synuar të efikasitetit të energjisë të motorit dhe vlerën e vlerësimit të kursimit të energjisë së motorit, ngre kërkesën për vlerën kufi të efikasitetit të energjisë të motorit asinkron trefazor dhe shton energjinë niveli i efikasitetit të motorit asinkron trefazor 8-polësh; për GB25958-2010, versioni i ri i standardit Kërkesat e indeksit të efikasitetit të energjisë për fillimin e kondensatorit, funksionimin e kondensatorit dhe motorët asinkron me kondensatorë me vlerë të dyfishtë janë përmirësuar. Kërkesat e indeksit të efikasitetit të energjisë për motorët e ventilatorit të kondicionerit të dhomës janë fshirë. Janë shtuar kërkesat e indeksit të efikasitetit të energjisë për motorët me kondensator për ventilatorët e kondicionerëve dhe motorët DC pa furça për tifozët e kondicionerëve. , Fshiu kërkesat e vlerësimit të efikasitetit të energjisë 120 W për motorët me fuqi të ulët njëfazore dhe trefazore dhe fshiu kërkesat teknike për vlerat kufitare të synuara dhe vlerat e vlerësimit të kursimit të energjisë për motorët me fuqi të ulët. Standardi është planifikuar të zbatohet më 1 qershor 2021, që do të thotë se deri atëherë motorët me efiçencë të energjisë nën IE3 do të detyrohen të ndalojnë prodhimin dhe industria vendase e motorëve do të hyjë plotësisht në "epokën e efikasitetit të lartë IE3".