Të gjitha kategoritë

Produkte

home>Produkte>centrifugë>Centrifuga dekantuese LWD

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1700640088245742.png
Centrifuga dekantuese e serisë LWD

Centrifuga dekantuese e serisë LWD


Centrifuga e serisë LWD është një lloj pajisje për ndarjen e lëngjeve rrëshqitëse. Pezullimi do të ushqehet, dehidrohet, lahet dhe shkarkohet

vazhdimisht me shpejtësi të plotë. Gjatë funksionimit të centrifugës, kur ndizet, centrifuga do të fillojë dhe do të përshpejtohet

automatikisht Kur të arrihet shpejtësia e paracaktuar, valvula e furnizimit do të hapet, pezullimi do të hyjë në seksionin e dekantuesit të

centrifugën përmes tubit të ushqimit dhe konit shpërndarës në pjesën e mesme të spirales Pezullimi me ngurtësi të ulët

përmbajtja do të para-dehidratohet dhe do të trashet në mënyrë që të sigurohet qartësimi në seksionin e dekanterit.

Pjesa më e madhe e lëngut do të derdhet përmes pajisjes së rregullueshme të tejmbushjes në pjesën e pasme të centrifugës në mënyrë që të arrihet

lëng i pastër pas centrifugimit.

Materiali i ngurtë pas dehidrimit do të transportohet në ekranin e centrifugës për dehidrim të mëtejshëm. Nëse është e nevojshme,

mund të përdoret larja.

Sipas kërkesave të prodhimit, lëngu i nënës dhe lëngu larës mund të kullohen veçmas ose të kullohen

së bashku përmes hidrociklonit të vetëm ose hidrociklonit të dyfishtë.


Email: [email mbrojtur]

Aplikime

Kristali, drithërat ose fibrat lehtësohen.

Madhësia e kokrrës duhet të jetë më e madhe se 0.05 mm.

Përqendrimi i materialit të ngurtë që hyn në centrifugë duhet të jetë ndërmjet 0 dhe 60W-96[Wt9b:përqindja e peshës)


Përparësia konkurruese

Përparësitë:

Shporta ka jetë të gjatë shërbimi.

Produktivitet i lartë (humbje thelbësore e fortë.

Thatësi e lartë e produktit.

Avantazhi i dizajnit të konsolit:

Zëvendësoni lehtë ekranin pa çmontuar spiralen.

Dizajn i thjeshtë i pajisjes mbyllëse.


HETIM
Faqet Product