Të gjitha kategoritë

Produkte

home>Produkte>centrifugë>Pistonët HR centrifugë me shtytje të dyfishtë

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1700640133791283.jpg
Pistonët HR centrifugë me shtytje të dyfishtë

Pistonët HR centrifugë me shtytje të dyfishtë


Centrifuga shtytëse e pistonit me dy faza HR800-N ka avantazhet e funksionimit të vazhdueshëm automatik, shkarkimit të vazhdueshëm të skorjeve, kapacitetit të lartë të prodhimit, konsumit të ulët dhe uniform të energjisë, pa ngarkesë maksimale, tharjes së shpejtë dhe shtypjes së kokrrave të vogla. Komponentët në kontakt me materialin janë të gjithë prej çeliku inox ose materiale të tjera speciale, me rezistencë të mirë korrozioni, funksionim të qetë dhe dridhje të ulët.

Centrifuga shtytëse e pistonit e prodhuar nga kompania jonë miraton një strukturë të përbërë të cilindrit të vajit për mekanizmin shtytës. Cilindri i vajit integron komponentë të tillë si shufra e valvulës mbrapsht, valvula rrëshqitëse dhe pistoni. Shtytja dhe kthimi mbrapsht përfundojnë në cilindrin e vajit, i cili ka një strukturë kompakte, kthim efikas dhe të besueshëm. Stacioni i furnizimit me vaj, sistemi mbështetës i kushinetave, daulle, etj. me dizajn të zgjeruar përdoren gjerësisht në ndarjen e më shumë se 100 llojeve të materialeve, si bikarbonat amonit, klorur natriumi, xhelatinë, farat e pambukut, desulfurizimin e gazrave të gripit, trajtimin e ujërave të zeza, dhe fusha të tjera industriale, duke përfshirë industrinë kimike, prodhimin e kripës, ushqimin, farmacinë, industrinë e lehtë, mbrojtjen e mjedisit, etj.

3 Parimi i punës dhe procesi i funksionimit

Centrifuga shtytëse e pistonit me dy faza është një centrifugë e tipit filtri që funksionon vazhdimisht. Parimi i tij i punës është: pasi kazani të arrijë shpejtësinë e plotë, lëngu i pezulluar që duhet të ndahet dërgohet vazhdimisht në tabaka e pëlhurës përmes tubit të furnizimit. Nën veprimin e fushës së forcës centrifugale, lëngu i pezulluar shpërndahet në mënyrë të barabartë përgjatë perimetrit në rrjetën e ekranit të instaluar në kazanin e fazës së parë. Pjesa më e madhe e lëngut hidhet jashtë kazanit përmes boshllëqeve në rrjetën e ekranit dhe vrimave të murit të kazanit të fazës së parë. Faza e ngurtë mbahet në sitë për të formuar një shtresë rrethore të mbetjeve të kekut. Tamburi i fazës së parë rrotullohet dhe lëviz përpara dhe mbrapa përgjatë drejtimit aksial. Nëpërmjet goditjes së kthimit të tamburit të fazës së parë, shtresa e skorjes shtyhet përpara përgjatë drejtimit aksial të daulles për një distancë të caktuar. Kur tamburi i fazës së parë është në progres, sipërfaqja e zbrazët e ekranit mbushet me pezullim të shtuar vazhdimisht, duke formuar një shtresë të re skorje filtri. Me lëvizjen e vazhdueshme reciproke të kazanit të fazës së parë, shtresa e mbetjeve të filtrit lëviz përpara në rend. Kjo lëvizje e vazhdueshme reciproke shtyn pulsin e tortës së filtrit përpara, duke e tharë më tej tortën e filtrit. Torta e filtrit shkëputet nga kazani i fazës së parë dhe futet në kazanin e fazës së dytë. Torta e filtrit lirohet dhe rishpërndahet në ekranin e kazanit të fazës së dytë dhe shtyhet vazhdimisht jashtë. Gjatë këtij procesi mund të lahet edhe keku i filtrit. Kur torta e filtrit shtyhet jashtë kazanit të fazës së dytë dhe futet në rezervuarin e grumbullit, torta e filtrit shkarkohet nga makina nga graviteti i saj.

Nëse mbetjet e filtrit duhet të lahen në makinë, tretësira larëse shpërndahet vazhdimisht në shtresën e mbetjeve të filtrit përmes një tubi larës ose pajisje të tjera larës. Filtrati i ndarë, së bashku me tretësirën larëse, mblidhet në kutinë e makinës dhe shkarkohet përmes portës së shkarkimit. Nëse është e nevojshme, filtrati dhe solucioni larës mund të shkarkohen veçmas.

Rrotullimi i daulles drejtohet nga një motor elektrik përmes një rripi trekëndor. Lëvizja reciproke e kazanit të fazës së parë arrihet nga sistemi hidraulik përmes një cilindri të përbërë vaji.Email: [email mbrojtur]

Të dhënat kryesore teknike

Baza e centrifugës HR800-N adopton një strukturë të ndarë, e cila përbëhet nga një sedilje mbajtëse e derdhur dhe një rezervuar vaji i salduar përmes lidhjes me bulonat. Ky dizajn i ndarë është i përshtatshëm për përpunim, trajtim termik dhe mirëmbajtje në përdorim. Depozita e vajit të trajtuar me nxehtësi dhe sedilja mbajtëse mund të sigurojnë qëndrueshmërinë e makinës. Hapësira e brendshme e rezervuarit të naftës shërben si rezervuar për magazinimin e makinës dhe përdoret për të mbështetur sistemin e qarkut të vajit, sediljet mbajtëse, trupat rrotullues dhe përbërësit e cilindrit të vajit, etj. Është i pajisur me një motor lëvizës.

Kombinimi i kushinetave përfshin ndenjëset mbajtëse, kushinetat, shufrat shtytëse, kushinetat rrotulluese dhe kushinetat rrëshqitëse. Boshti kryesor rrotullohet në dy kushineta të rënda rrotulluese, dhe sistemi hidraulik siguron vaj nën presion për lubrifikimin e detyruar. Vulat e labirintit përdoren në të dy anët e kushinetës për të shmangur ndotjen e shkaktuar nga derdhja e naftës. Shufra shtytëse reciproke brenda dy kushinetave rrëshqitëse, të cilat lubrifikohen nga vaji nën presion nga sistemi hidraulik. Buza e kazanit vuloset nga dy vula rezistente ndaj rrjedhjeve në seri për të siguruar që produkti dhe vaji lubrifikues të mos ndoten të kryqëzuar.


Aplikime

Ky lloj centrifuge përdoret mirë për të ndarë suspensionin me të

madhësia e ngurtë është mbi 0. 15 mm dhe dendësia është mbi 40%. Mund të përdoret

në industrinë kimike, të lehtë, farmaci dhe ushqimore për të prodhuar natrium

klorur, fluor amonium, bikarbonat amonit, natrium

sulfat. ure, kafeinë, polietileni, polistiren, oksalat. nitrati


Përparësia konkurruese

Centrifuga shtytëse e pistonit me dy faza horizontale HR800-N përbëhet kryesisht nga përbërës të tillë si baza, stacioni i furnizimit me vaj, cilindri i përbërë i vajit, kazani, kutia dhe kutia e kontrollit elektrik.


HETIM
Faqet Product