Të gjitha kategoritë

Produkte

home>Produkte>Pompë me rreshtim plastik fluori

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620458111981141.jpg
ZMD Pompë vetë-mbushje baruti

ZMD Pompë vetë-mbushje baruti


● ZMD Self-priming Pump
● Pompë kimike plastike
● Self-priming Pump

Email: [email mbrojtur]

Të dhënat kryesore teknike

● Rrjedha: deri në 400 m3/h, maksimumi 1761 GPM
● Koka: 80 m; 410 këmbë
● Temperatura: - 20 °C deri +150 °C; -68 °F deri +302 °F

Aplikime

● Petrochemicals,
● Metalurgjia e metaleve me ngjyra,
● Pesticide,
● Acid and caustics,
● Pulp production,
● Acid pickling process,
● Rare- earth separation,
● Galvanization,
● Electronics etc

Lëng pompimi
● Acide dhe lëngje    
● Ujërat e zeza
● Chlorine water
● Electrolyte
● Trajtimi i ujit me klor dhe ujërave të zeza
● Industria e naftës
● Industria Kimike
● Adding acid process.

Përparësia konkurruese

Strehimi i pompës
● Virgin Fluoroplastic  
- Kontroll shumë më i lehtë dhe më i besueshëm i cilësisë
- No reduction in the permeation resistance
- Media të pastra farmaceutike dhe kimike të imta: pa kontaminim
● With ductile cast iron casing absorbs all the hydraulic and pipework-forces. According to DIN/ISO5199/Europump 1979 standard. Comparing to plastic pumps, no expansion joints are required. Flange with service-minded through holes to DIN, ANSI, BS; JIS. For flushing system and monitoring device as required, the draining nozzle will be offered.
● Mëngë ndarëse e bërë nga plastika e përforcuar me fibër karboni [CFRP]
-Sistemi pa metal nuk shkakton asnjë rrymë vorbull dhe në këtë mënyrë shmang gjenerimin e panevojshëm të nxehtësisë. Efikasiteti dhe besueshmëria operacionale përfitojnë nga kjo. Edhe ritmet e ulëta të rrjedhjes ose media afër pikës së tyre të vlimit mund të përcillen pa futjen e nxehtësisë.
● Close Impeller
-Closed impeller with flow-optimized vane channels: for high efficiency and low NPSH values. The metal core is protected by a thick-walled seamless plastic lining, the large metal core and increase the mechanical strength considerably even at elevated temperature and high flow rates. Secured screw connection to the shaft to against loosening if the pump is started up in the wrong direction of rotation or in the case of back-flowing media.
● Duke
-The main characteristics of SIC are extreme hardness, high-temperature, anti-corrosion, small expansion coefficient, long service life.

HETIM