Të gjitha kategoritë

Produkte

home>Produkte>Pompë me rreshtim plastik fluori

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620456134950732.jpg
Pompë centrifugale magnetike IMD

Pompë centrifugale magnetike IMD


● Pompë centrifugale magnetike IMD
● Pompë me makinë magnetike
. Pompë pa vulë

Email: [email mbrojtur]

Të dhënat kryesore teknike

● Shpejtësia e prurjes: 1~160 m3/h; 4.4-704 GPM
● Koka totale e dërgesës: 17~62m; 17-203 këmbë
● Gama e temperaturës: -20 °C deri në 100 °C (-4 °F deri në 212 °F)

Aplikime

● Mjete gërryese, të pastra dhe të kontaminuara në industritë kimike,
● Industritë farmaceutike dhe petrokimike,
● Në përpunimin e metaleve, trajtimin e ujërave të zeza etj.  
● Kur çeliku inox nuk është mjaftueshëm rezistent
● Një alternativë për pompat e aliazhit të shtrenjtë të nxitimit, aliazh titani
● Kur sipërfaqet kundër ngjitjes janë të rëndësishme.
- Lëngje të forta gërryese
- Lëngje agresive, shpërthyese dhe toksike
- Kimikatet e avullueshme
- Lëngje të ndezshme
- Lëngje të vështira për t'u mbyllur

Përparësia konkurruese

● Veçori e dizajnit ekonomik dhe të besueshëm
-Dizajn pa det dhe rrjedhje falas
Pa vulë boshti dhe lëvizje përmes bashkimit magnetik, i cili shmang rrjedhjet.
-Struktura kompakte
Dizajni i bashkuar nga afër, bashkimi magnetik lidhen drejtpërdrejt me fundin e boshtit motorik, pa humbje të mbajtjes së rrotullimit. Efikasitet i lartë dhe zhurmë e ulët. Ulni hapësirën e instalimit dhe montoni me lehtësi.
-Mirëmbajtje e përshtatshme
Ndërtimi me tërheqje, i cili lejon mirëmbajtje të lehtë në vend, nuk ka nevojë të çmontoni tubacionet,
-Nuk ka ngrohje magnetike të rrymës
Mëngë hapësinore e bërë nga plastika e përforcuar me fibra karboni [CFRP], Me veti mekanike me rezistencë të lartë, e lirë nga dukuria e rrymës magnetike.

Strehimi i pompës

● Virgin Fluoroplastic  
- Kontroll shumë më i lehtë dhe më i besueshëm i cilësisë
- Nuk ka ulje të rezistencës së depërtimit.
- Media të pastra farmaceutike dhe kimike të imta: pa kontaminim
● Me mbulesë prej gize duktile thith të gjitha forcat hidraulike dhe tubacionet. Sipas standardit DIN/ISO5199/Euroump 1979. Në krahasim me pompat plastike, nuk kërkohen nyje zgjerimi. Fllanxha me vrima për shërbimin në DIN; ANSI, BS; JIS. Për sistemin e shpëlarjes dhe pajisjen e monitorimit sipas nevojës, do të ofrohet gryka e kullimit.
● Mëngë ndarëse e bërë nga plastika e përforcuar me fibër karboni [CFRP]
-Sistemi pa metal nuk shkakton asnjë rrymë vorbull dhe në këtë mënyrë shmang gjenerimin e panevojshëm të nxehtësisë. Efikasiteti dhe besueshmëria operacionale përfitojnë nga kjo. Edhe ritmet e ulëta të rrjedhjes ose media afër pikës së tyre të vlimit mund të përcillen pa futjen e nxehtësisë.
● Shtytësja e mbyllur
- Shtytës i mbyllur me kanale fletësh të optimizuara për rrjedhën: për efikasitet të lartë dhe vlera të ulëta NPSH. Bërthama metalike mbrohet nga një rreshtim plastik pa tegel me mure të trasha, bërthama e madhe metalike dhe rrit ndjeshëm forcën mekanike edhe në temperatura të ngritura dhe shpejtësi të lartë rrjedhjeje. Lidhja me vidë e sigurt me boshtin kundër lirimit nëse pompa niset në drejtimin e gabuar të rrotullimit ose në rastin e mediave me kthim prapa
● Duke
- Kushineta e pastër SSIC jep një kontribut vendimtar në besueshmërinë e funksionimit dhe jetëgjatësinë e gjatë të shërbimit të pompës. SSIC i pastër si material bazë prodhon maksimumin
-Stabilitet dimensionale. SSIC është jashtëzakonisht rezistent ndaj korrozionit dhe gërryerjes

HETIM