Të gjitha kategoritë

Produkte

home>Produkte>Pompë me rreshtim plastik fluori

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620455370720680.jpg
Pompë kimike centrifugale IHF

Pompë kimike centrifugale IHF


● Pompë kimike centrifugale IHF
● Pompë kimike plastike

Email: [email mbrojtur]

Të dhënat kryesore teknike

● Rrjedha: deri në 400 m3/h, maksimumi 1761 GPM
● Koka: 80 m; 410 këmbë
● Temperatura: - 20 °C deri +150 °C; -68 °F deri +302 °F

Aplikime

● Acid, alkali,
● Tretësirë ​​kripe,
● Oksidant i fortë,
● Tretës organikë,
● Llurat korrozive, tretës,
● Hidrokarbure dhe mediume të tjera të forta korrozive,
● Sodë kaustike e filmit jonik të ujit të amoniakut,
● Ujërat e zeza
● Procesi i turshive me acid
● Procesi i lyerjes  
● Industria e tekstilit
● Farmacia dhe Shëndeti
● Industria e elektroplimit
● Trajtimi i ujit me klor dhe ujërave të zeza
● Industria e naftës
● Industria Kimike
● Procesi i shtimit të acidit

Përparësia konkurruese

Procesi i rreshtimit është teknik i Patentave
● Materiali është i virgjër, rreshtim i pambushur FEP, prandaj ka karakteristikat e mëposhtme:
(1) Kontroll i konsiderueshëm më i lehtë dhe më i besueshëm i cilësisë.
(2) Asnjë ulje në rezistencën e depërtimit.
(3) Media të pastra farmaceutike dhe kimike të imëta: pa ndotje
● Kutia e fortë e pompës
Kutia dhe mbulesa e pompës janë prej hekuri HT200 të veshur me PFA, PTFE, dhe shtytësja është bërë nga WCB dhe e mbështjellë me PTFA, PTFE, e cila mundëson që kjo lloj pompe centrifugale të përdoret gjerësisht në aplikime gërryese dhe të konsumohet mirë. Me armaturë duktile prej gize thith të gjitha forcat hidraulike dhe të tubacioneve sipas DIN/ISO5199/Europump 1979. Ndryshe nga pompat plastike pjesërisht ose jo të blinduara, nuk kërkohen nyje zgjerimi. Fllanxha me vrima me mendje shërbimi në DIN;ANSI,BS;JIS. Për sistemin e shpëlarjes dhe pajisjen e monitorimit sipas nevojës, do të ofrohet gryka e kullimit (foto e strehës së pompës)
● Mbulim mekanik i besueshëm
Vula e boshtit është vula e jashtme, vula e palëvizshme është qeramikë alumini (99.9%), vula rrotulluese është material mbushës PTFE ose sipas kërkesës së klientit.

HETIM