Të gjitha kategoritë

Produkte

home>Produkte>Pompë me rreshtim plastik fluori

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620454343260221.jpg
Pompë Inline GF

Pompë Inline GF


. Pompë Inline GF
. Pompë Inline Plastike

Email: [email mbrojtur]

Të dhënat kryesore teknike

Rate Shkalla e rrjedhjes: 8-120 m3 / orë;
Head Koka totale e dorëzimit: 82m;
Range Diapazoni i temperaturës: -20 ℃ —150

Aplikime

Pompimi
● Acid dhe lëng kaustik
Liqu Lëngje gërryese oksiduesi
. Tretësirë ​​kripe
● Petrokimike
● Kimike
Station stacion elektrik
Paper Letër tul  
Process Procesi i shkrirjes me ngjyra
Industry Industria ushqimore
Des Desulfurizimi i gazit të tymit
Removal Heqja e pluhurit  
. Fibra sintetike

Përparësia konkurruese

Se Vulë mekanike me jetë të gjatë.  Vula e boshtit është jashtë vulës mekanike, e cila material i palëvizshëm i unazës është qeramika e aluminit, unaza rrotulluese e bërë nga PTFE, vulë mekanike e aftë të mbajë lëng të lartë gërryes.  
Mirëmbajtje e përshtatshme, strukturë e thjeshtë, e lehtë për riparim. Kur ndërroni shtytësin, pjesët rezervë të vulës mekanike, nuk ka nevojë të çmontoni tubacionin.
Materiali është i rreshtuar i virgjër, i paplotësuar FEP / PTFE
(1) Kontroll i konsiderueshëm më i lehtë dhe më i besueshëm i cilësisë.
(2) Asnjë ulje në rezistencën e depërtimit.
(3) Media të pastra farmaceutike dhe kimike të imëta: pa ndotje
Zorrë e fuqishme e pompës.  Me armatim hekuri prej gize thith të gjitha forcat e punës hidraulike dhe të tubave në DIN / ISO5199 / Europump 1979. Për dallim nga pompat plastike pjesërisht ose jo të blinduara, nuk kërkohen nyje zgjerimi. Fllanxhë me shërbim me mend përmes vrimave në DIN; ANSI, BS; JIS. Për sistemin e skuqjes dhe pajisjen e monitorimit siç kërkohet, do të ofrohet gryka kulluese (foto e strehimit të pompës)
Shtytës i mbyllur me kanale lopatë të optimizuara nga rrjedha: për efikasitet të lartë dhe vlera të ulëta të NPSH. Bërthama metalike është e mbrojtur nga një rreshtim plastik pa mure të trasha, bërthama e madhe metalike dhe rrit fuqinë mekanike në mënyrë të konsiderueshme edhe në temperaturë të ngritur dhe shpejtësi të larta të rrjedhjes. Shtytës që lidhet me Motorin drejtpërdrejt, i cili mund të balancojë ngarkesën radiale dhe aksiale.

HETIM
Faqet Product