Të gjitha kategoritë

Produkte

home>Produkte>Pompë kimike

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620617145178008.jpg
Pompë zhytëse e tipit WQ

Pompë zhytëse e tipit WQ


● Pompë zhytëse e tipit QW
● Pompë zhytëse
● Pompë zhytëse e ujërave të zeza

Email: [email mbrojtur]

Të dhënat kryesore teknike

● Kapaciteti: 0-3000 m3/h
● Koka: 0-60m
● Enë e ngurtë: <25%
● Temperatura: -15°C ~60 °C

Aplikime

● Shkarkimi i ujërave të zeza serioze nga fabrikat dhe bizneset;
● Drenazhimi i ujërave të zeza nga zonat e banuara, spitalet dhe hotelet;
● Furnizimi me ujë dhe kullimi i impianteve të ujit;
● Sistemi i furnizimit me ujë dhe kullimit të impiantit të trajtimit të ujërave të zeza urbane;
● Drenazhimi i sistemit civil të mbrojtjes ajrore; inxhinieri komunale, kantieri;
● Ujitja e tokave bujqësore; pajisje ndihmëse për eksplorim dhe miniera

Përparësia konkurruese

● Adoptimi i një dizajni të komponentit hidraulik kundër bllokimit të kanalit të madh, i cili mund të kalojë në mënyrë efektive grimcat e ngurta me një diametër prej 25 deri në 125 mm;
● Motori miraton një sistem ftohjeje uji qarkullues me xhaketë uji, i cili mund të sigurojë funksionimin e besueshëm të pompës elektrike (mbi 15 KW) në një gjendje anhydrous (të thatë);
● Pajisja kundër kondensimit të motorit mund të heq lagështirën automatike të motorit për të siguruar që izolimi i motorit të jetë i garantuar të jetë mbi 300 MΩ në një mjedis me temperaturë të lartë, në mënyrë që motori të funksionojë normalisht dhe me besueshmëri;
● Është miratuar sistemi i bashkimit automatik, i cili është i lehtë për t'u instaluar dhe nuk ka nevojë për të ndërtuar një dhomë pompimi, e cila mund të zvogëlojë shumë kosto inxhinierike dhe të zvogëlojë kostot e funksionimit;
● Sistemi i mbrojtjes automatike ka një ekran funksionimi me shumë funksione, i cili mund të kontrollojë në mënyrë qendrore gjendje të ndryshme funksionimi dhe të kryejë mbrojtje efektive.

HETIM