Të gjitha kategoritë

Produkte

home>Produkte>Pompë kimike

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620613504937683.jpg
Pompë kimike e serive ICP

Pompë kimike e serive ICP


● Pompë kimike e serisë ICP
● Fundi i pompës thithëse
● ISO2858
● Pompë inox

Email: [email mbrojtur]

Të dhënat kryesore teknike

● Kapaciteti: 2-480 m3/h
● Koka: 3-150m
● Temperatura: -80°C ~300 °C
● Presioni: 2.5Mpa
● Materiali: çeliku i derdhur, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, titanium, aliazh titani, aliazh Hastelloy

Aplikime

● Një sasi e caktuar grimcash të ngurta përdoren kryesisht në industrinë kimike, industrinë petrokimike, rafinimin e naftës, metalurgjinë, industrinë e lehtë, mjekësinë dhe sektorë të tjerë industrialë.

Përparësia konkurruese

Përmirësoni jetën e vulave mekanike dhe kushinetat që kanë shkallën më të lartë të dështimit në funksionimin e pompave kimike.
● Përdorni bosht më të trashë për të rritur ngurtësinë e boshtit
● Kushineti është zmadhuar dhe adopton kushineta me shtytje radiale me dy rreshta, hapësira boshtore e rulit është e vogël, jeta e mbajtësit është më shumë se 25,000 orë dhe jeta e vulës mekanike zgjatet.
● Shtytësi dhe boshti i pompës janë të lidhur me fije, me mbyllje të besueshme, çmontim dhe montim të përshtatshëm dhe rezistencë më të mirë ndaj kavitacionit sesa pompat IH.
● Kutia mbajtëse ka një zgavër të bollshme, guarnicioni mekanik ka kushte të mira pune dhe ka jetë të gjatë.
● Kutia mbajtëse e ftohur me ujë ose me ajër, ose kutia e izolimit të boshtit të ftohur me ujë është e disponueshme dhe trupi i pompës mbështetet në qendër.
● Grumbullimet mekanike të fishekëve mund të furnizohen në përputhje me edicionin e tetë të standardit amerikan API610, Neni 2.7.3.1.
● Lloje të ndryshme të vulave të boshtit janë në dispozicion: faqe me një fund, faqe të dyfishtë fundore, tandem, vulë mekanike të brendshme dhe të jashtme; shtytësja ndihmëse, vula e paketimit dhe sistemi ndihmës i guarnicionit mekanik mund të furnizohen sipas standardit amerikan AP1610.
● Mund të pajiset me sensorin e presionit ose çelësin e mbrojtjes së motorit për të parandaluar dëmtimin e motorit nga mbingarkesa dhe dëmtimin e thyerjes së lëngut në guarnicionin mekanik.
● Mund të pajiset me një pajisje për rregullimin e shpejtësisë së motorit për të rregulluar rrjedhën në çdo kohë dhe mund të lidhet dhe kontrollohet automatikisht me matësin e nivelit. Ai gjithashtu mund të ndërlidhet me matësin e rrjedhës për të kontrolluar automatikisht shpejtësinë e kërkuar të rrjedhës.

HETIM