Të gjitha kategoritë

Produkte

home>Produkte>Pompë kimike

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620615398739491.jpg
Pompë procesi petrokimike ZA

Pompë procesi petrokimike ZA


● Pompë e procesit petrokimik
● Pompë API 610 OH1
● Pompë e varur

Email: [email mbrojtur]

Të dhënat kryesore teknike

● Gama e prurjes: 2~2600m3/h
● Gama e kokës: 15~250m
● Temperatura e aplikueshme: -80~250°C
● Presioni i projektimit: 2.5MPa

Aplikime

● Kjo seri pompash përdoret kryesisht në rafineritë e naftës, petrokimikat, inxhinierinë kriogjenike, kimikatet e qymyrit, fibrat kimike dhe proceset e përgjithshme industriale, termocentralet, njësitë e ngrohjes dhe ajrit të kondicionuar të mëdha dhe të mesme, inxhinierinë e mbrojtjes së mjedisit, industritë në det të hapur dhe impiantet e shkripëzimit gjithashtu. si industri dhe fusha të tjera.

Përparësia konkurruese

● Kllapa e pezullimit të mbajtësit është projektuar si një e tërë, e cila lubrifikohet me banjë vaji. Niveli i vajit rregullohet automatikisht nga filxhani konstant i vajit.
● Sipas kushteve të punës, mbajtësja e pezullimit të kushinetave mund të jetë e ftohur me ajër (me brinjë ftohëse) dhe e ftohur me ujë (me mëngë të ftohur me ujë). Kushineti është i mbyllur nga një disk pluhuri labirint.
● Motori miraton bashkimin e diafragmës me seksion të zgjeruar. Është shumë i përshtatshëm dhe i shpejtë për t'u mirëmbajtur pa çmontuar tubacionet dhe motorin.
● Kjo seri pompash ka shkallë të lartë të përgjithësimit. Gama e plotë ka pesëdhjetë e tre specifika, ndërsa nevojiten vetëm shtatë lloje të komponentëve të kornizës mbajtëse.
● Trupi i pompës me një diametër daljeje prej 80 mm ose më shumë është projektuar si një lloj volumi i dyfishtë për të balancuar forcën radiale, kështu që siguron jetëgjatësinë e funksionimit të kushinetës dhe devijimin e boshtit në mbylljen e boshtit.

HETIM