Të gjitha kategoritë

Produkte

home>Produkte>Pompë API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619764048714495.jpg
Pompë vertikale e qeseve të Serisë VMC

Pompë vertikale e qeseve të Serisë VMC


● Pompë vertikale me qese

● Pompë vertikale  

● VS6

● Pompë API 610 VS6

Email: [email mbrojtur]

Të dhënat kryesore teknike

● Koka: 0-800m
● Kapaciteti: 0-800m3/h
● Lloji i pompës: Vertikale
● Presioni: 10 Mpa
● Temperatura:-180-150 °C
● Materiali: çeliku i derdhur, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, titanium, aliazh titani, aliazh Hastelloy

Aplikime

● Kjo seri pompash përdoret gjerësisht në inxhinierinë petrokimike, kimike të qymyrit, inxhinierinë kriogjenike, nxjerrjen e kondensatës, inxhinierinë e gazit të lëngshëm, rafinimin e naftës, termocentralet, rregullimin e presionit të tubacioneve, shkripëzimin e ujit të detit dhe industri dhe fusha të tjera.

● Është veçanërisht i përshtatshëm për përcjelljen e mjedisit me temperaturë të ulët, mjedisit të lehtë të gazifikimit etj., si gaz natyror, etilen, amoniak i lëngshëm, kondensatë, hidrokarbure të lehta dhe produkte nafte etj.

Përparësia konkurruese

● Struktura mbajtëse rrotulluese aplikohet me lubrifikimin e hollë të vajit. Është projektuar me sistem të posaçëm të qarkullimit të vajit lubrifikues dhe kushineti ka efekt të mirë lubrifikues. Ndërkohë ka strukturë ftohëse me ujë dhe ajër ftohës, të përshtatshme për kushte të ndryshme pune dhe përmirësimin e jetëgjatësisë së kushinetave.

● Dhoma e ekuilibrit mund të lidhet me hyrjen. Nëse mediumi është i lehtë për t'u avulluar, ai gjithashtu mund të lidhet me shtytësin dytësor për të rritur presionin në dhomën e mbylljes, për të zvogëluar mundësinë e gazifikimit dhe për të rritur sigurinë dhe besueshmërinë.

● Shtytësi i fazës së parë përdor një shtytës thithës, i cili ka performancë të mirë thithëse dhe mund të shkurtojë thellësinë e futjes së pompës.

● Struktura e mbështetjes me shumë pika në kushinetat rrëshqitëse është aplikuar dhe hapësira ndërmjet kushinetave është projektuar për të përmbushur kërkesat e standardeve API. Materialet rezistente ndaj konsumit të lartë për kushinetat janë miratuar për të siguruar funksionim të qëndrueshëm të pompës.

● Struktura e salduar e profilit është përshtatur në seksionin e thithjes dhe shkarkimit, pa defekte në derdhje dhe kapacitet të fortë mbajtës presioni.

● Struktura e kazanit-diskut përdoret për të balancuar forcën boshtore dhe rregullon automatikisht hapësirën boshtore gjatë funksionimit. Kjo mund të arrijë një ekuilibër të plotë të forcës boshtore, duke e bërë kushinetën të funksionojë pa ngarkesë boshtore. Pompat mund të kenë një jetë më të gjatë shërbimi dhe janë më të sigurta për t'u përdorur

HETIM