Të gjitha kategoritë

Produkte

home>Produkte>Pompë API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619674768224911.jpg
Pompë thithëse e dyfishtë ndarëse boshtore e serive SM

Pompë thithëse e dyfishtë ndarëse boshtore e serive SM


● Pompë thithëse e dyfishtë e ndarë boshtore
● Midis pompës së tipit mbajtës
BB1
. Pompë API 610 BB1

Email: [email mbrojtur]

Të dhënat kryesore teknike

● Kapaciteti: 10,000m3 / orë
● Koka: 180m
Temperatura: -20-160 ° C

Aplikime

● Kjo seri pompash përdoret gjerësisht në ujitjen e ujit, trajtimin e ujit, petrokimike, termocentralet, termocentralet, presionin e rrjetit të tubacioneve, transportin e naftës së papërpunuar (produkt vaji), shkripëzimin e ujit të detit dhe raste të tjera.

● Pompat mund të përdoren në kushtet tipike të punës që përfshijnë pompën e lëngshme të dobët, pompën me lëng të pasur dhe turbinën hidraulike në fabrikën e amoniakut në shkallë të gjerë dhe pompën kryesore të tubacionit në projektin e transportit të naftës së papërpunuar ose vajit të produktit.

Përparësia konkurruese

● Kutia dhe kushinetat janë projektuar me ndarje boshtore. Tubat e hyrjes dhe daljes së pompës janë të vendosura në pjesën e poshtme të trupit të pompës. Pompa mund të riparohet dhe mirëmbahet pa çmontuar tubat e hyrjes dhe daljes.

● Kushinetat rrëshqitëse me vajosje të detyruar, kushinetat rrëshqitëse vetëlubrifikuese ose kushinetat rrotulluese mund të konfigurohen në varësi të densitetit të energjisë (Pn).

● Instalimi i pompës është më i përshtatshëm dhe funksionimi është më i besueshëm për shkak të strukturës së pozicionimit boshtor të shtytës me shkallë dhe mënyrës së besueshme të mbylljes së shtytës.

● Ekziston një kunj pozicionimi midis kushinetave të kushinetave dhe trupit të pompës. Nuk është e nevojshme të rregulloni vëllimin e pompës gjatë instalimit dytësor të pompës, gjë që shkurton shumë ciklin e mirëmbajtjes dhe mirëmbajtjes së pompës.

HETIM