Të gjitha kategoritë

Produkte

home>Produkte>Pompë API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619763070241324.jpg
Pompë vertikale e zhytur në seri LY

Pompë vertikale e zhytur në seri LY


● Pompë vertikale e zhytur

● Pompë vertikale  

● VS4

● Pompë API 610 VS4

Email: [email mbrojtur]

Të dhënat kryesore teknike

● Gama e prurjes: 2~400m3/h
● Gama e kokës: ~150m
● Thellësia e nënlëngjit: deri në 15 m
● Temperatura e aplikueshme: ~450 °C
● Materiali: çeliku i derdhur, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, titanium, aliazh titani, aliazh Hastelloy

Aplikime

● Kjo seri pompash përdoret gjerësisht në kimikate, naftë, rafineri, çelik, termocentrale etj.

Përparësia konkurruese

● Guarnicioni i boshtit nuk është në kontakt me mediumin dhe nuk ka pikë rrjedhjeje të vulës dinamike. Vula përdor një vulë labirinti ose një vulë paketimi për të parandaluar rrjedhjen e mediumit nga jashtë.

● Kushineti miraton kushinetën e kontaktit këndor të dyfishtë me rresht, i cili është montuar në bosht me anë të mëngës së kushinetave për të lehtësuar rregullimin e pozicionit boshtor të rotorit. Ajo është e lubrifikuar me vaj të hollë dhe e pajisur me ftohje uji për të siguruar që temperatura në dhomën e vajit të jetë brenda një intervali të sigurt, duke e bërë pompën të funksionojë më të sigurt dhe më të gjatë.

● Sistemi i izolimit me avull parandalon në mënyrë efektive bllokimin e rotorit për shkak të ngurtësimit të shpejtë të mediumit pas mbylljes.

● Tubi i daljes ka një strukturë anash (VS4) dhe është i pajisur me një strukturë të veçantë kompensimi teleskopik për të parandaluar stresin e shkaktuar nga zgjerimi termik.

● Pompat miratojnë teorinë e projektimit të boshtit fleksibël dhe marrin strukturë mbështetëse me shumë pika. Hapësira e pikës mbështetëse plotëson kërkesat standarde të API 610.

● Tufat janë të disponueshme në konfigurime të ndryshme materiale për t'iu përshtatur kushteve të ndryshme të funksionimit, si karbidi i silikonit, tetrafluoroetileni i mbushur, materialet e ngopura me grafit, hekuri duktil etj.

● Pompat janë të pajisura me strukturë të boshtit me mëngë konike për të pasur koaksialitet të lartë, pozicionim të saktë dhe çift rrotullues transmetimi të besueshëm.

● Thithja e pompës është e pajisur me një filtër për të filtruar mjedisin e pompuar për të parandaluar bllokimin.

HETIM