Të gjitha kategoritë

Produkte

home>Produkte>Pompë API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619761267909600.jpg
Pompë horizontale me presion të lartë seri DSG

Pompë horizontale me presion të lartë seri DSG


● Pompë horizontale me shumë shkallë me presion të lartë

● Midis pompës së tipit mbajtës

BB5

. Pompë API 610 BB5

Email: [email mbrojtur]

Të dhënat kryesore teknike

DSG
DSH
Gama e rrjedhës5 ~ 730m3 / h 45 1440 ~
Gama e kokës3200 milion ~3200 m (6000 r/min)
Temperatura e zbatueshme-80 ~ 450 ° C-80 ~ 450 ° C
Presioni i projektimit35MPa35MPa
Aplikime

● Pompat e serisë DSG përdoren kryesisht në furnizimin me ujë të bojlerit, rafineritë, termocentralet, industrinë kimike të qymyrit, furnizimin me ujë urban, trajtimin e ujit, petrokimike dhe industri të tjera. Ai është veçanërisht i përshtatshëm për përcjelljen e lëngjeve, të ndezshme, shpërthyese, toksike, me temperaturë të lartë dhe presion të lartë, si gaz i lëngshëm i naftës, hidrokarbure të lehta, ujë për kaldaja etj.

● Pompat e serisë DSH përdoren kryesisht në shfrytëzimin e naftës, industrinë kimike të qymyrit, shkripëzimin e ujit të detit, termocentralet etj. Mund të përdoret gjithashtu në pompën e ujit gri, pompën e metanolit të dobët, plehun kimik, pompën e lëngshme të dobët dhe pompën e lëngshme të pasur në industrinë kimike të qymyrit.


Përparësia konkurruese

● Pjesët nën presion të trupit të pompës dhe mbulesës së pompës janë bërë nga procesi i falsifikimit, gjë që e bën funksionimin më të sigurt dhe më të besueshëm.

● Si trupi i pompës ashtu edhe shtytësja janë të pajisur me një unazë mbyllëse. Pastrimi dhe fortësia janë në përputhje me standardin API 610. Pjesët e këmbimit janë të lehta për t'u zëvendësuar dhe kanë një jetë të gjatë shërbimi.

● Ka çelësa udhëzues dhe kunjat e pozicionimit. Kur transmetohet një mjedis me temperaturë të lartë, pompa zgjerohet dhe shtrihet në skajin e padrejtuar, gjë që nuk ndikon në lidhjen midis pompës dhe makinës lëvizëse. Operacioni është më i sigurt dhe më i besueshëm.

● Kushinetat rrëshqitëse vetëlubrifikuese dhe strukturat mbajtëse rrëshqitëse me vajosje të detyruar mund të përdoren në varësi të fuqisë së boshtit dhe shpejtësisë.

● Bërthama e brendshme adopton strukturën integrale të nxjerrjes, e cila mund të realizojë mirëmbajtjen dhe inspektimin e pompës pa lëvizur tubacionet e hyrjes dhe daljes.

HETIM