сите категории

за нас

Шангај Neworld Fluid Machinery Co., Ltd. е со седиште во No 1198 Defu Road, Jiading New City, Shanghai.

Производните бази на компанијата се наоѓаат во областа Хуишан, Вукси и Јантаи, провинцијата Шандонг. Во Малезија и Германија имаме експозитура за да им служиме на нашите клиенти. Компанијата главно се занимава со производство ....

                         
Дознај повеќе
Искреност и доверливост

Искреност и доверливост

Дознај повеќе

Прикажи производи

Компанијата главно се занимава со производство, увоз и извоз на опрема за флуидни машини и услуги за инсталација на опрема.