сите категории

Производи

Дома>Производи>Кашеста пумпа

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620626710824725.jpg
Пумпа за кашеста маса

Пумпа за кашеста маса


● Пумпа за кашеста маса
. Пумпа за кашеста маса
● Пумпа за кашеста маса со долг век на траење

Е-пошта: [заштитена по е-пошта]

Главните технички податоци

апликации

● Рударство
● Електрана
● Фабрика за челик
● Металургија

конкурентна предност

● Влажните делови се изработени со синтерувана керамика SiC, која се синтерува во автоматска печка за нитрирање при температура 1400.
● Влажните делови и рамката се поврзани со завртки, така што клиентите можат да ја прилагодат насоката на празнење на пумпата според неговите барања.
● Завртките на рамката се користат за прилагодување на јазот помеѓу работното коло и грмушката, со цел да се постигне работење со висока ефикасност.
● За справување со абразивна и корозивна течност, надвор е поставена механичка пружина во случај на блокирање. Стационарниот дизајн се донесува кога дијаметарот на оската е голем, а линеарната брзина е голема.

Испраќам барање