сите категории

профил на компанијата

Дома>За нас>профил на компанијата

Седиштето на Shanghai Neworld Fluid Machinery Co., Ltd. е во бр. 1198 Defu Road, Jiading New City, Шангај. Производните бази на компанијата се наоѓаат во округот Хуишан, Вукси и Јантаи Сити, провинцијата Шандонг. Во Малезија и Германија имаме филијала за да им служиме на нашите клиенти. Компанијата главно се занимава со производство, увоз и извозна трговија на флуидна машинска опрема и услуги за инсталација на опрема. Хемиските пумпи и пумпите за петрохемиски процеси вклучуваат API610, OH2, OH3, OH5, OH6, BB1, BB2, BB3, BB4, BB5, VS1, VS4, VS6, API 685, пумпи со тефлонски облоги, вентили, купови за полнење и други услуги. Во моментов, нашите производи се продаваат во повеќе од 30 земји, вклучувајќи ги Кореја, Русија, Германија, Италија, Тајланд, Малезија, Јужна Африка, Индонезија и така натаму.