сите категории

Производи

Дома>Производи>Хемиска пумпа

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620617145178008.jpg
Потопна пумпа од типот WQ

Потопна пумпа од типот WQ


Sub Потопна пумпа од типот QW
● Потопна пумпа
● Потопна пумпа за канализација

Е-пошта: [заштитена по е-пошта]

Главните технички податоци

● Капацитет: 0-3000 м3 / ч
● Глава: 0-60м
● Цврст контејнер: < 25%
Температура: -15 ° C 60 ° C

апликации

● Испуштање на сериозна канализација од фабрики и бизниси;
Drain Одводнување на канализацијата од станбени области, болници и хотели;
Supply Водоснабдување и одводнување на водна постројка;
System Систем за водоснабдување и одводнување на постројка за третман на урбани отпадни води;
Drain Одводнување на системот за цивилна воздушна одбрана; општинско инженерство, градилиште;
Irrig наводнување на земјоделско земјиште; помошна опрема за истражување и рударство

конкурентна предност

● Усвојување на голем канален дизајн за затнување на хидраулична компонента, што може ефективно да помине цврсти честички со дијаметар од 25 до 125 mm
● Моторот усвојува циркулирачки систем за ладење со вода облечен во вода, што може да обезбеди сигурна работа на електричната пумпа (над 15KW) во безводна (сува) состојба;
Device Уредот за кондензација на моторот може автоматски да го дехимидира моторот за да се осигури дека изолацијата на моторот е загарантирана над 300MΩ во висока температура, така што моторот може да работи нормално и сигурно;
Is Донесен е системот за автоматско спојување, кој е лесен за инсталирање и не треба да се гради просторија за пумпа, што може да намали многу инженерски трошоци и да ги намали оперативните трошоци;
System Системот за автоматска заштита има повеќефункционален дисплеј за работа, кој може централно да контролира разни состојби на работа и да изврши ефикасна заштита.

Испраќам барање