сите категории

Производи

Дома>Производи>Хемиска пумпа

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620615398739491.jpg
Пумпа за петрохемиски процеси ЗА

Пумпа за петрохемиски процеси ЗА


● Петрохемиска процесна пумпа
. Пумпа API 610 OH1
● надвисна пумпа

Е-пошта: [заштитена по е-пошта]

Главните технички податоци

Range Опсег на проток: 2 ~ 2600m3 / h
Range Опсег на глава: 15 ~ 250м
● Применлива температура: -80 ~ 250 ° C
● Притисок на дизајнот: 2.5MPa

апликации

● Оваа серија пумпи главно се користи во рафинерии за нафта, петрохемиски производи, криогено инженерство, хемиски јаглен, хемиски влакна и општи индустриски процеси, електрани, големи и средни единици за греење и климатизација, инженеринг за заштита на животната средина, офшор индустрии и постројки за десалинирање, како и како и другите индустрии и полиња.

конкурентна предност

Bra Носачот за потпирање на лежиштата е дизајниран како целина, кој е подмачкан со маслена бања. Нивото на маслото се прилагодува со постојана чаша со масло автоматски.
● Според условите за работа, држачот за потпирање на лежиштата може да се лади со воздух (со ребра за ладење) и да се лади со вода (со водено ладен ракав). Лежиштето е запечатено со лавиринтен диск за прашина.
● Моторот ја прифаќа спојката на дијафрагмата со продолжениот дел. Многу е погодно и брзо се одржува без расклопување на цевководи и мотор.
● Оваа серија пумпи имаат висок степен на генерализација. Целиот опсег има педесет и три спецификации, додека потребни се само седум типа компоненти на рамката за лежиште.
Body Телото на пумпата со дијаметар на излез од 80 mm или повеќе е дизајнирано како тип на двоен волут за да се балансира радијалната сила, со што се обезбедува работниот век на лежиштето и отклонувањето на вратилото на заптивката на вратилото.

Испраќам барање