сите категории

Производи

Дома>Производи>АПИ 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619761598338780.jpg
Петрохемиска процесна пумпа од серија ZE

Петрохемиска процесна пумпа од серија ZE


● Petrochemical process pump

. Пумпа од надвисен тип

●  OH2

● API 610 OH2 pump

Е-пошта: [заштитена по е-пошта]

Главните технички податоци

● Size: 1-16 inches
● Капацитет: 0-2600 м3 / ч
● Глава: 0-250м
Температура: -80-450 ° C
● Притисок: 5.0Mpa
● Материјал: леано челик, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, титаниум, легура на титаниум, легура на Хастелој

апликации

● Оваа серија пумпи главно се користи во рафинерии за нафта, петрохемиски производи, криогено инженерство, хемиски јаглен, хемиски влакна и општи индустриски процеси, електрани, големи и средни единици за греење и климатизација, инженеринг за заштита на животната средина, офшор индустрии и постројки за десалинирање, како и како и другите индустрии и полиња.

конкурентна предност

Bra Носачот за потпирање на лежиштата е дизајниран како целина, кој е подмачкан со маслена бања. Нивото на маслото се прилагодува со постојана чаша со масло автоматски.

● Според условите за работа, држачот за потпирање на лежиштата може да се лади со воздух (со ребра за ладење) и да се лади со вода (со водено ладен ракав). Лежиштето е запечатено со лавиринтен диск за прашина.

● Моторот ја прифаќа спојката на дијафрагмата со продолжениот дел. Многу е погодно и брзо се одржува без расклопување на цевководи и мотор.

● Оваа серија пумпи имаат висок степен на генерализација. Целиот опсег има педесет и три спецификации, додека потребни се само седум типа компоненти на рамката за лежиште.

Body Телото на пумпата со дијаметар на излез од 80 mm или повеќе е дизајнирано како тип на двоен волут за да се балансира радијалната сила, со што се обезбедува работниот век на лежиштето и отклонувањето на вратилото на заптивката на вратилото.

Испраќам барање