сите категории

Производи

Дома>Производи>АПИ 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619674768224911.jpg
Пумпа за двојно вшмукување со аксијална сплит серија SM

Пумпа за двојно вшмукување со аксијална сплит серија SM


● Аксијална сплит пумпа со двојно вшмукување
● Пумпа од типот на лежиштето
● BB1
● Пумпа API 610 BB1

Е-пошта: [заштитена по е-пошта]

Главните технички податоци

● Капацитет: 10,000m3/h
● Глава: 180м
● Температура: -20-160 °C

апликации

● Оваа серија на пумпи се широко користени во наводнување на вода, третман на вода, петрохемиски, електрани, термоелектрани, притисок на мрежата на цевки, транспорт на сурова нафта (производно масло), бигор на морска вода и други прилики.

● Пумпите може да се користат во типични работни услови кои вклучуваат пумпа за посно течност, пумпа со богата течност и хидраулична турбина во фабриката за амонијак со големи размери и главната пумпа на нафтоводот во проектот за транспорт на сурова нафта или нафта.

конкурентна предност

● Куќиштето и лежиштето се дизајнирани со аксијално разделување. Цевките за влез и излез на пумпата се наоѓаат во долниот дел од телото на пумпата. Пумпата може да се поправи и одржува без расклопување на влезните и излезните цевки.

l Лизгачки лежишта со принудно подмачкување, лизгачки лежишта за самоподмачкување или тркалачки лежишта може да се конфигурираат во зависност од густината на енергијата (Pn).

● Инсталирањето на пумпата е поудобно и работата е посигурна поради структурата на аксијално позиционирање на работното коло и сигурниот режим на блокирање на работното коло.

● Помеѓу куќиштето на лежиштето и телото на пумпата има игла за позиционирање. Не е неопходно да се прилагоди волуменот на пумпата за време на секундарната инсталација на пумпата, што во голема мера го скратува циклусот на одржување и одржување на пумпата.

Испраќам барање