сите категории

Производи

Дома>Производи>АПИ 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619761267909600.jpg
Серија DSG хоризонтална повеќестепена пумпа со висок притисок

Серија DSG хоризонтална повеќестепена пумпа со висок притисок


● Хоризонтална повеќестепена пумпа со висок притисок

● Пумпа од типот на лежиштето

● BB5

● Пумпа API 610 BB5

Е-пошта: [заштитена по е-пошта]

Главните технички податоци

ДСГ
DSH
Опсег на проток5 ~ 730m3 / ч 45 1440 ~
Опсег на глави3200 милиони фунти3200 m (6000 r/min)
Применлива температура-80 ~ 450 ° C-80 ~ 450 ° C
Дизајн притисокMP 35MPaMP 35MPa
апликации

● Пумпите од серијата DSG главно се користат во вода за напојување на котли, рафинерии, термоелектрани, хемиска индустрија за јаглен, урбано водоснабдување, третман на вода, петрохемиски и други индустрии. Посебно е погоден за пренесување течности, запаливи, експлозивни, токсични, високи температури и висок притисок, како што се течен нафтен гас, лесни јаглеводороди, вода за напојување на котелот итн.

● Пумпите од серијата DSH главно се користат во експлоатација на нафта, хемиска индустрија за јаглен, бигор на морска вода, електрани и така натаму. Може да се користи и во пумпа за сива вода, посно пумпа за метанол, хемиско ѓубриво, посно течна пумпа и богата течна пумпа во хемиската индустрија за јаглен.


конкурентна предност

● Деловите под притисок на телото на пумпата и капакот на пумпата се направени со процес на ковање, што ја прави работата побезбедна и посигурна.

● И телото на пумпата и работното коло се опремени со заптивен прстен. Клиренсот и цврстината се во согласност со стандардот API 610. Резервните делови лесно се заменуваат и имаат долг работен век.

l Постојат клучеви за водич и иглички за позиционирање. Кога се пренесува медиум со висока температура, пумпата се проширува и се протега до крајот што не е погонуван, што не влијае на врската помеѓу пумпата и погонската машина. Операцијата е побезбедна и посигурна.

l Може да се користат самоподмачкувачки лизгачки лежишта и лизгачки структури со принудно подмачкување во зависност од моќноста на вратилото и брзината.

● Внатрешното јадро ја прифаќа интегралната структура за извлекување, која може да го реализира одржувањето и проверката на пумпата без поместување на влезните и излезните цевководи.

Испраќам барање