сите категории

Производи

Дома>Производи>АПИ 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619677155284537.jpg
Серија ДМС хоризонтална поделена повеќестепена пумпа

Серија ДМС хоризонтална поделена повеќестепена пумпа


● Хоризонтална сплит повеќестепена пумпа
● Помеѓу пумпата за тип на лежиште
● BB3
. Пумпа API 610 BB3

Е-пошта: [заштитена по е-пошта]

Главните технички податоци

● Капацитет: 2400 м3 / ч
● Глава: 2000м
● Притисок: 35Mpa
Температура: -40-200 ° C

апликации

● Оваа серија пумпи главно се користи во експлоатација на нафта, петрохемиски, хемиски, хемиски јаглен, транспорт на цевководи, одсолување на морска вода, централи и сл. Може да се користи и во пумпи за сива вода и пумпа со метанол - чиста пумпа во хемиската индустрија за јаглен, висока - турбина за обновување на хидраулична енергија под притисок во хемиската индустрија, пумпа за течна течност и пумпа за богата течност што се користи во постројка за ѓубрива и амонијак, итн.

● Пумпите се користат во типични услови на работа, како што се вода за напојување на котелот во електраната, лушпа и отстранување на фосфор во постројка за челик, вбризгување вода на нафтено поле и други апликации за висок притисок.

конкурентна предност

Imp Првото ниво на работно коло е со вшмукувачки дизајн и има добри перформанси во кавитација. Работното коло се поставува назад назад, така што аксијалната сила автоматски се балансира без механизам за баланс во комплицирана структура. Ова ја поедноставува структурата на пумпата и го олеснува транспортот на медиумот со цврсти честички.

In Влезот и излезот на пумпата се наредени на телото на пумпата. Пумпата може да се расклопи со едноставно отворање на капакот на пумпата, оставајќи го телото на пумпата да стои без да ги отстрани цевководи за влез и излез. Одржувањето е едноставно и практично.

● Лежиштата можат да усвојат структура на лежиште за само-подмачкување и структура на лежиште за присилно подмачкување во зависност од моќноста и брзината на вратилото.

● Сите парови на триење се направени од материјали со голема цврстина и отпорност на абење, па затоа не е лесно да се гризат. Ротирачките ракави и прстенот се зацврстуваат на површината, не само што обезбедуваат голема разлика во цврстината и цврстината, туку и тешко се гризат. Погоден е за пренесување на цврст-течен двофазен медиум и намалување на ерозијата на честичките. Траење и сигурност на пумпата се загарантирани.

Испраќам барање