Kabeh Kategori

Babagan awake dhewe

Shanghai Neworld Fluid Machinery Co., Ltd. kantor pusaté ing No 1198 Defu Road, Jiading New City, Shanghai.

Basis produksi perusahaan kasebut dununge ing Distrik Huishan, Wuxi lan Kota Yantai, Provinsi Shandong. Ing Malaysia lan Jerman, kita duwe kantor cabang kanggo ngladeni klien. Perusahaan utamane melu produksi ....

                         
Mangerteni liyane
Kejujuran lan kapercayan

Kejujuran lan kapercayan

Mangerteni liyane

Tampilake Produk

Perusahaan utamane melu produksi, impor lan ekspor perdagangan peralatan mesin cairan lan layanan instalasi peralatan.