Kabeh Kategori

News

Omah>News

News

Motor listrik China diwiwiti saka efisiensi IE3 wiwit tanggal 1 Juni 2021

Wektu: 2021-05-11 Hit 147

Standar nasional GB18613-2020 diumumake, lan industri motor listrik bakal mlebu "era efisiensi tinggi IE3" wiwit tanggal 1 Juni 2021

Kanggo GB18613-2012, versi anyar saka standar mbusak Nilai watesan efficiency energi target saka motor lan Nilai evaluasi hemat energi motor, mundhakaken requirement kanggo Nilai watesan efficiency energi saka motor bedo telung phase, lan nambah energi. tingkat efisiensi saka 8-pole telung phase motor asinkron; kanggo GB25958-2010, versi anyar saka standar Syarat indeks efisiensi energi kanggo wiwitan kapasitor, operasi kapasitor, lan motor bedo kapasitor dual-nilai wis apik. Keperluan indeks efisiensi energi kanggo motor penggemar AC kamar wis dibusak. Keperluan indeks efisiensi energi kanggo motor mlaku kapasitor kanggo penggemar AC lan motor DC tanpa sikat kanggo penggemar AC wis ditambahake. , Mbusak syarat rating efisiensi energi 120W kanggo motor listrik kurang fase siji lan telung fase, lan mbusak syarat teknis kanggo nilai watesan target lan nilai evaluasi hemat energi kanggo motor kurang daya. Standar kasebut dijadwalake bakal dileksanakake tanggal 1 Juni 2021, sing tegese motor efisiensi energi ing ngisor IE3 bakal dipeksa mandheg produksi, lan industri motor domestik bakal mlebu "era efisiensi dhuwur IE3".