Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>EV Ngisi daya tumpukan

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620719859743782.jpg
22kW dipasang ing tembok AC EVSE (IEC)

22kW dipasang ing tembok AC EVSE (IEC)


● Pangisi daya EV sing dipasang ing tembok
● Pangisi daya EV
● Pangisi daya 22KW EV

email: [email dilindhungi]

Data Technical utama
Tingkat Kekuwatan22kW
Tipe PlugSoket-stopkontak
Ukuran (L * D * Hmm)320 * 173 * 490
input voltaseAC380V ± 20%
saiki32A
Mode Ngisi dayaIsi otomatis, Miturut wektu, Miturut SOC, Miturut jumlah  
Tipe wiwitanKertu IC, Sandhi utawa QR-code (butuh dhukungan kanthi back stage lan App)
Kelas IPIP54
Metode KomunikasiEthernet / 4G (Dhukungan OCPP 1.6)
mlaku  Suhu  -20~ + 50
Suhu-40~ + 70
asor5% ~ 95%
dhuwur≤2000m


aplikasi

● Cocog kanggo pengisian daya EV ing omah, bangunan komersial utawa bangunan perumahan

Advantage competitive

● Sesuai karo standar IEC61851 、 standar IEC62196

PANALITEN