Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>Pump kimia

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620617700639335.jpg
Pompa primer ZW

Pompa primer ZW


● Pompa priming seri seri ZW
● Pompa sedhot pungkasan
● Pompa sedhot dhewe

email: [email dilindhungi]

Data Technical utama

● Ukuran: 25-300
● Kapasitas: 8-800 m3 / jam
● Kepala: 15-80m
● Daya: 2.2kw-75kw
● Bahan: Baja cor, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L

aplikasi

● Sebilangan partikel padhet utamane digunakake ing industri kimia, kertas, penyulingan minyak, lapisan, metalurgi pertambangan, industri ringan, obat-obatan lan sektor industri liyane.

Advantage competitive

● Pompa self-priming tipe zw nggunakake struktur impeller pisau dobel, sing bisa nambah kapasitas rereget;
● Struktur sakabehe kompak, volume mung sithik, swara mung sithik, efek hemat energi wis jelas, pangopènan gampang, lan pangguna gampang diganti;
● Yen pompa self-priming zw dilengkapi motor ruangan, ora prelu nggawe pompa, lan bisa langsung dipasang lan digunakake ing njobo kanggo ngirit dhuwit;
● Segel mekanik pompa self-priming tipe zw nggunakake jinis pasangan sassafras anyar, lan mlaku suwe ing ruangan minyak;
● Pompa priming tipe zw bisa dilengkapi metode instalasi miturut kabutuhan pangguna, sing gampang nggampangake instalasi lan pangopènan, lan masarakat bisa mlebu sump tanpa iki;
● Kabinet kontrol otomatis kanthi otomatis bisa ngontrol gerakan super lan nyetop pompa miturut pangowahan cair sing dibutuhake, tanpa pengawasan khusus, lan trep banget digunakake;
● Bisa digunakake ing jajaran desain, lan motor ora bakal kakehan.

PANALITEN