Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>Pump kimia

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620612219971974.jpg
Pompa kimia seri DCZ

Pompa kimia seri DCZ


● Pompa kimia seri DCZ
● Pompa jinis overhung
● ISO2858
● DIN24256

email: [email dilindhungi]

Data Technical utama

● Ukuran: DN32-300mm
● Kapasitas: 0-2000 m3 / jam
● Kepala: 0-160m
● Suhu: -80 ° C ~ 300 ° C
● Tekanan: 2.5Mpa
● Bahan: Baja cor, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, Titanium, Alloy Titanium, Paduan Hastelloy

aplikasi

● Pompa DCZ cocog kanggo nyedhiyakake suhu sithik utawa cairan suhu dhuwur; cairan sing netral utawa korosif; resik utawa cair sing ngemot partikel padhet. Khusus digunakake ing: industri kimia lan petrokimia, kilang minyak, pabrik kertas, pabrik pulp, industri gula lan industri liyane.

Advantage competitive

Ngapikake umur segel mekanik lan bantalan sing duwe tingkat kegagalan paling dhuwur ing operasi pompa kimia.
● Gunakake poros sing luwih kenthel kanggo nambah kenceng poros
● Bantalan kasebut dadi gedhe lan nggunakake bantalan bola tikaman radial kaping pindho, reresikan aksial rol cilik, umur bantalan luwih saka 25,000 jam, lan segel mekanik bakal dawa.
● Impeller lan poros pompa disambungake nganggo utas, kanthi panyegelan sing bisa dipercaya, pembongkaran lan perakitan sing cocog, lan resistensi kavitasi sing luwih apik tinimbang pompa IH.
● Kothak prewangan nduweni growong sing jembar, segel mekanik nduweni kahanan kerja sing apik lan umure dawa.
● Kothak bantalan sing digawe adhem utawa adhem, utawa kothak segel poros sing adhem banyu kasedhiya, lan awak pompa didhukung ing tengah.
● Segel mekanik kartrid bisa diwenehake sesuai karo edhisi kaping wolu standar American API610, Artikel 2.7.3.1.
● Macem-macem jinis segel poros kasedhiya: pasuryan pungkasan, rai pungkasan, tandem, segel mekanik internal lan eksternal; impeller tambahan, segel pengepakan, lan sistem tambahan segel mekanik bisa disedhiyakake miturut standar Amerika AP1610.
● Bisa dilengkapi sensor tekanan utawa ngalih proteksi motor kanggo nyegah karusakan motor lan karusakan cairan segel mekanik.
● Bisa uga dilengkapi piranti sing ngatur kacepetan motor kanggo nyetel aliran kapan wae, lan bisa disambung lan dikontrol kanthi otomatis karo pangukur level. Uga bisa digandhengake karo meter aliran kanthi otomatis ngontrol tingkat aliran sing dibutuhake.

PANALITEN