Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>API685

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620378591328517.jpg
Pompa drive magnetik submersible API 685

Pompa drive magnetik submersible API 685


● API 685
● Pompa drive magnetik
● Submersible magnetic drive pump
● Submersible magnetic drive pump

email: [email dilindhungi]

Data Technical utama

● API 685 ISO 15783
● Head: 220m
● Kapasitas: 160m3 / jam
● Jinis pompa: Horisontal
● Tekanan: 5.0Mpa
● Suhu: -10 ℃ ~ 50 ℃  
● Media: Cair industri petrokimia
● Bahan: besi cor, baja cor, baja tahan karat, Hastelloy, paduan Ti lan Ti lan liya-liyane

aplikasi

● Minyak bumi
● Bahan kimia
● Panganan lan omben-omben
● Apotek
● Tanduran listrik
● Paper plant
● Bahan kimia batubara
● Metalurgi

Advantage competitive

● Ngadopsi bahan magnet permanen sing apik kanthi kekuwatan sing kuat lan urip sing kuwat.
● Desain advance tundhuk karo API685,
● Pendinginan sing luwih apik ing njero pompa
● Kebocoran nol
● Umur kerja sing luwih dawa
● Can transfer fluid contain little solid

PANALITEN