Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>API685

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620368804139323.jpg
Pompa drive magnetik API 685

Pompa drive magnetik API 685


● API 685
● Pompa drive magnetik
● Pompa tanpa alas
● Tanpa segel mekanik

email: [email dilindhungi]

Data Technical utama

● API 685 ISO15783
● Ukuran: DN25 ~ DN200           
● Kapasitas: 1 ~ 800m3 / h     
● Kepala: ~ 300m
● Suhu: -120 ℃ ~ 400 ℃
● Tekanan: 10MPa         
● Daya: ~ 280kW
● Bahan: besi cor, baja cor, baja tahan karat, Hastelloy, paduan Ti lan Ti lan liya-liyane

aplikasi

● Minyak bumi
● Bahan kimia
● Panganan lan omben-omben
● Apotek
● LPG / LNG
● Pangobatan banyu
● Metalurgi

Advantage competitive

● Ngadopsi bahan magnet permanen sing apik kanthi kekuwatan sing kuat lan urip sing kuwat.
● Desain advance tundhuk karo API685,
● Pendinginan sing luwih apik ing njero pompa
● Kebocoran nol
● Umur kerja sing luwih dawa
● Bisa mindhah cairan kanthi padhet sithik

PANALITEN