Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>API685

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620377380391818.jpg
Pompa drive magnetik suhu API 685

Pompa drive magnetik suhu API 685


● API 685
● Pompa drive magnetik
● Pompa tanpa alas
● High temperature magnetic drive pump

email: [email dilindhungi]

Data Technical utama

● API 685 ISO 15783
● Flow rate: up to 160 m³/h
● Head: up to 220 m Pressure: up to 4.0 MPa Temperature: -30-350 ℃

aplikasi

● Minyak bumi
● Bahan kimia
● Tanduran listrik
● Metalurgi

Advantage competitive

● Ngadopsi bahan magnet permanen sing apik kanthi kekuwatan sing kuat lan urip sing kuwat.
● Desain advance tundhuk karo API685,
● Pendinginan sing luwih apik ing njero pompa
● High temperature oil transfer without leakage
● Umur kerja sing luwih dawa

PANALITEN