Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>API 610 pump

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619761598338780.jpg
Pompa proses petrokimia seri ZE

Pompa proses petrokimia seri ZE


● Pompa proses petrokimia

● overhung jinis pump

● OH2

● API 610 OH2 pump

email: [email dilindhungi]

Data Technical utama

● Ukuran: 1-16 inci
● Kapasitas: 0-2600 m3 / h
● Kepala: 0-250m
● Suhu: -80-450 ° C
● Tekanan: 5.0Mpa
● Bahan: Cast steel, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, Titanium, Titanium Alloy, Hastelloy Alloy

aplikasi

● Serangkaian pompa iki umume digunakake ing kilang minyak, petrokimia, rekayasa cryogenik, kimia batubara, serat kimia lan proses industri umum, pembangkit listrik, unit pemanas lan pendingin udara gedhe lan menengah, teknik perlindungan lingkungan, industri lepas pantai lan pabrik desalinasi uga minangka industri lan lapangan liyane.

Advantage competitive

● Braket suspensi bantalan dirancang kabeh, sing dilumasi dening adus minyak. Tingkat minyak diatur kanthi cangkir minyak terus kanthi otomatis.

● Miturut kahanan sing digunakake, krenjang suspensi bantalan bisa digawe adhem (kanthi tulang rusuk sing adhem) lan adhem (kanthi lengen sing digawe adhem). Bantalan kasebut disegel dening disk lebu labirin.

● Motor nganggo kopling diafragma bagean sing ditambahi. Cocog banget lan cepet dijaga tanpa ngilangi pipa lan motor.

● Serangkaian pompa iki duwe generalisasi sing dhuwur. Jangkauan lengkap duwe spesifikasi sèket telu, kamangka mung dibutuhake pitung jinis komponen bingkai.

● Awak pompa kanthi diameter outlet 80mm utawa luwih dirancang minangka jinis volume kaping pindho kanggo ngimbangi kekuwatan radial, saengga bisa njamin umur layanan bantalan lan defleksi batang ing segel poros.

PANALITEN