Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619763417363938.jpg
Pompa submerged seri YL

Pompa submerged seri YL


● Pompa Tenggelam Cantilever

● Pompa vertikal  

● VS5

● Pompa API 610 VS5

email: [email dilindhungi]

Data Technical utama

● Kepala: 0-80m
● Kapasitas: 0-650m3 / jam
● Jinis pompa: vertikal
● Tekanan: 2.5 Mpa
● Suhu: - 20 - 150/450 ℃
● Bahan: Baja cor, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, Titanium, Alloy Titanium, Paduan Hastelloy

aplikasi

● Serangkaian pompa iki digunakake ing bahan kimia, minyak bumi, kilang, baja, pembangkit listrik, lsp

Advantage competitive

● Kanthi desain cantilever lan rasio cantilever sing luwih cilik, pump nggawe pump luwih lancar lan andal.

● Tanpa bantalan geser, pompa bisa ditrapake ing macem-macem kahanan sing angel.

● Kanthi desain impeller sing mbukak lan kenthel, impeller ora gampang diblokir. Tahan rusak lan bisa urip dawa

● Ora perlu dijaga lan gampang dioperasikake lan dirawat.

PANALITEN