Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>API 610 pump

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619761925228674.jpg
Pompa pipa vertikal seri GDS

Pompa pipa vertikal seri GDS


● Pompa Pipa Vertikal

● overhung jinis pump

● OH3/OH4

● API 610 OH3/OH4 pump

email: [email dilindhungi]

Data Technical utama

● Ukuran: 1-12 inci
● Kapasitas: 2.5-2600 m3 / h
● Kepala: 250m
● Suhu: -40-250 ° C
● Seal: API 682 mechanical seal
● Bahan: Cast steel, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, Titanium, Titanium Alloy, Hastelloy Alloy

aplikasi

● Seri pompa iki utamané dipigunakaké ing kimia, petrokimia, pembangkit listrik, pasokan banyu lan saluran banyu, pasokan banyu kutha lan perawatan banyu, tekanan pipa lan industri liyane.

Advantage competitive

● Dibandhingake karo Pumps horisontal saka kinerja padha, Pumps pipeline vertikal duwe tilas cilik lan sambungan piping prasaja lan uga nyimpen biaya investasi dhasar.

● Ana pigura prewangan antarane motor lan pump, kang bisa digunakake ing suhu sing luwih dhuwur lan kesempatan sing luwih penting.

● Awak pump karo diameteripun stopkontak saka 80mm utawa luwih dirancang minangka volute pindho kanggo Balance pasukan radial, mangkono mesthekake urip layanan saka prewangan lan deflection saka batang ing segel poros.

● Bearing minangka bantalan bal kontak sudut 40 ° lan bantalan roller silinder kanggo nahan gaya radial lan pasukan aksial ampas.

PANALITEN